Air & Rail – Germania rapid spre oraşul dorit

Compania aeriană "Air Moldova", în parteneriat cu Căile ferate federale ale Germaniei Deutsche Bahn, vă propune să beneficiaţi de programul Air&Rail.

Indiferent de scopul călătoriei în Germania – în interese de business, deplasare de serviciu sau în scopuri turistice, cu programul "Air&Rail" veţi ajunge rapid şi cu confort în orice oraş dorit.

În cadrul programului "Air&Rail", compania Air Moldova oferă clienţilor săi, care procură bilete de zbor cu destinaţia Frankfurt, posibilitatea de a beneficia de o călătorie gratuită pe teritoriul Germaniei cu transportul feroviar, în baza biletului de zbor.

Costul călătoriei cu transportul feroviar în oricare din cele cca 6000 puncte de destinaţie din Germania va fi inclus în cel al biletelor de zbor al "Air Moldova" pe ruta Chişinău-Frankfurt-Chişinău, procurate în cadrul programului "Air&Rail".

Pentru transportarea feroviară trebuie să fie perfectat bilet de tren separat pentru fiecare direcţie.

Biletul de tren poate fi obținut prin două modalități:

  1. Înregistrarea și emiterea biletelor în regim online pe site-ul https://check-in.accesrail.com/#/step1 permite pasagerilor în prealabil (cu 72 de ore înainte de călătorie) și conform procedurii ușoare, să-și pregătească toate documentele necesare pentru călătoria cu trenul.
    După check-in/înregistrarea cu succes, la adresa de e-mail indicata de către pasager, urmează să fie expediată o scrisoare confirmativă de la compania Deutsche Bahn. Biletul se printează și se prezintă controlorului pe parcursul călătoriei cu trenul.
  2. Biletul poate fi printat direct în aerogară în orașul Frankfurt sau la orice stație a gării feroviare din Germania. Biletul de tren se tipărește prin intermediul aparatului/terminalului (self-service machine Deutsche Bahn). Pentru tipărirea biletului este necesar Numărul Pick up, care se oferă pasagerului pentru fiecare destinație aparte. Biletul la tren se prezentă în mod obligatoriu controlorului pe parcursul călătoriei cu trenul.

Important!
Neprezentarea biletului de tren poate duce la amendarea pasagerului din partea companiei Deutsche Bahn, pentru care Air Moldova nu poartă nici-o răspundere.

Pentru asistență în procesul înregistrării si emiterii biletului in regim online, rugăm să Vă adresați la specialiștii companiei Deutsche Bahn pe adresa: checkin.help@accesrail.com; info@accesrail.com

În cazul apariţiei unor probleme sau întrebări în emiterea biletului de tren prin intermediul aparatului/terminalului Deutsche Bahn, rugăm să apelați la ghişeele service point, care se află la fiecare staţie feroviară mare - sau să apelați la Call Centre Tel : + 49 1805 - 996633.

În prezent, biletele de călătorie în baza programului "Air&Rail" pot fi procurate online, pe pagina web a companiei "Air Moldova" www.airmoldova.md