Air & Rail Belgia - Olanda

Compania aeriană “Air Moldova” în parteneriat cu Căile Ferate din Olanda și Căile Ferate din Belgia vă pune la dispoziție un nou serviciu – Air & Rail BeNe. Acest produs oferă tuturor pasagerilor, care călătoresc cu avionul pe ruta Chișinău – Bruxelles, posibilitatea de a continua călătoria cu trenul spre oricare din următoarele stații feroviare în Belgia și Olanda:

Bruxelles Midi, Mechelen, Antwerp, Rotterdam, Hague, aeroportul Schiphol și Amsterdam

Întreg itinerarul de zbor cu segmentul feroviar inclus se emite într-un singur bilet.

Produsul AIR & RAIL disponibil din Aeroportul Internațional ZAVENTEM (BRU)

Harta destinațiilor feroviare disponibile din Aeroportul Internațional ZAVENTEM (BRU):

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internațional Bruxelles - Zaventem, trebuie să meargă din sala de sosiri la etajul -1 pentru a conecta direct cu stația feroviară.

Rezervarea si procurarea biletului

Biletele de călătorie în baza programului “Air & Rail” pot fi procurate online pe site-ul oficial www.airmoldova.md sau din orice agenție de bilete autorizată. Pentru a beneficia de călătorie cu tren inclus, biletul procurat trebuie să includă neapărat segmentul feroviar. Costul călătoriei cu transportul feroviar este inclus în prețul bieltului de avion.

Valabilitatea biletului de tren

Biletul de tren poate fi folosit doar în ziua călătoriei indicată în bilet. Pentru direcția Chișinău-Bruxelles biletul de tren poate fi utilizat numai în ziua sosirii în Belgia. Pentru direcția Bruxelles-Chișinău biletul de tren poate fi utilizat în ziua plecării din Bruxelles.

Biletul este valabil pentru o singură călătorie pentru destinația și perioada de validitate indicate în bilet pentru toate trenurile operate de BeNe – Netherlands Railways și SNCB – Belgian Railways cu numerele 9B/9200 – 9B/9299 cu excepția trenurilor Thalys Trains.

Activarea biletului de tren

Pentru activarea biletului de tren, este necesar ca pasagerul să efectueze check-in-ul și să printeze biletul de tren obținut. Înregistrarea se poate face doar online:

Online (web-Check-In): se face individual cu 72 ore înainte de călătorie accesând link-ul www.accesrail.com/checkin biletul de tren obținut se va printa obligatoriu. Rezervarea locului nu este inclusă.

Stația feroviară a Aeroportului din Bruxelles cât și stațiile feroviare din Olanda sunt dotate cu ghișeele pentru înregistrarea automată a biletelor de tren. Mai jos este demonstrat cum funcționează înregistrarea automată.

Transportare bagaje

În timpul călătoriei feroviare, toate bagajele sunt transportate în salon de către și împreună cu pasagerul. Trenurile sunt dotate cu rafturi sau locuri special amenajate pentru depozitarea/transportarea bagajelor.

Documente de călătorie

În timpul călătoriei pasagerii cu bilet Air & Rail trebuie sa aibă asupra lor următoarele acte:

  • Itinerarul biletului electronic;
  • Biletul de tren printat (obținut online);
  • Un act de identitate valabil.

Model bilet de tren printat

Pentru asistență în procesul înregistrării si emiterii biletului in regim online, rugăm să Vă adresați la specialiștii companiei Deutsche Bahn pe adresa: checkin.help@accesrail.com; info@accesrail.com

Pentru orice informație suplimentară cu privire la programul “Air & Rail” BeNe vă rugăm să contactați serviciul Call Centre la numărul (+373 22) 830 830.