Afișează meniul

Bologna

Bologna este şi un oraş cu preţuri abordabile, în care turiştii se pot opri cîteva zile, şi de unde, cu trenul, pot vizita marile oraşe din apropiere. Inima oraşului este Piazza Maggiore. Printre importantele clădiri publice se numără Palatul Regelui EnzoPalatul PodestàFîntînă a lui NeptunPalatul Notai şi Palatul Bianchi. Tot în centru se înalţă Palatul Accursio, splendida Biserică San PetronioBiserica San Giacomo şi Oratoriul Santa Cecilia: un complex în stil mixt, romanic şi gotic.Teatrul Anatomic se află într-un elegant palat Archiginnasio, construit în 1563 de cardinalul Carlo Borromeo pentru a deveni primul sediu unic al celei mai vechi universităţi din lume - Universitatea din Bologna fiind și prima din lume în care femeile au devenit profesoare de medicină şi anatomie.Bologna a fost, timp de mai multe secole, cel de-al doilea oraş al Statului Papal, după Roma, cu un patrimoniu ecleziastic de o mare valoare artistică. Complexul Bisericilor Santo StefanoSfîntul Ştefan, este numitSancta Jerusalem Bononiensis, pentru legăturile sale simbolice cu locurile de pe Tărîmul Sfînt, locurile Patimilor lui Hristos. Acest complex adăposteşte o importantă mănăstire benedictină, o biserică bizantină şi una romanică, de o frumuseţe esenţială; pentru turişti, vizita reprezintă o experienţă istorică şi artistică unică.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
MEETING
253 279
EXECUTIVE SUITE
275 327
GRAND ELITE
279 337
IL GUERCINO
279 319
NETTUNO
317 320
I PORTICI
353 471
GRAND MAJESTIC GIA BAGLIONI
581 790

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea