Afișează meniul

Dubai

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite (UAE) după numărul populației.Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Principalul aeroport din Dubai este Aeroportul Internațional Dubai. Dubai International Airport (IATA: DXB) este cel mai mare hub din Orientul Mijlociu . Orașul atrage călătorii care caută ceva nou și diferit, oferind facilități internaționale împreunî cu aventura Orientului Mijlociu și destinații exotice cu un stil de viață cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputată a sporturilor din Orientul Mijlociu, găzduind evenimente de talie mondială.Bujr al Arab este un hotel impresionant cotat la 7 stele, construit pe o insulă articială, forma sa de palmier fiind inconfundabilă. Alt loc ce merită vizitat este bazarul de aur, în care magazinele sunt aliniate unul lângă altul și bijuteriile de aur se găsesc pretutindeni de vânzare. Emblematic pentru Dubai, Dubai Creek este leaganul primei civilizatii de aici – in acest estuar cei din tribul Bani Yas culegeau primele perle si tot aici pescuiau, in apele sarate, asigurandu-si traiul zilnic.Acum, Dubai Creek este locul unde va puteti plimba printr-o renumita piata in aer liber, faimoasa pentru ca aici veti gasi bijuterii din aur, mirodenii si textile arabesti de cea mai buna calitate; tot in zona Dubai Creek veti gasi si Dubai Museum, o locatie care nu trebuie sa lipseasca de pe lista locurilor de vizitat din Dubai. Dubai – un paradis în mijlocul deșertului, merită cu siguranță vizitat. 


Completează cererea

4 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
DELMON PALACE
498 626
GOLDEN SANDS 5
499 629
FORTUNE GRAND HOTEL
525 682
FIRST CENTRAL HOTEL SUITES
561 687
RADISSON BLU HOTEL DUBAI DEIRA CREEK
709 1090

Perioada de valabilitate 23.11.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea