Afișează meniul

Dublin

Capitală și cel mai mare oraș al Irlandei este Dublin, numit întrecut Baile Atha Cliath, situat pe malurile rîului Liffey, Dublin este principalul centru cultural și educațional al țării.Aici se găsesc cele mai prestigioase muzee din țară precum Muzeul Irlandez de Arta Moderna, Galeria Nationala IrlandezaGaleria Municipala Hugh LaneBiblioteca Chester Beatty ce dețin enumeroase cărți rare, manuscrise de o valoare inestimabilă și colecții de imagini și publicații irlandeze în miniatură și trei filiale aMuzeului National a Irlandei. Universitatea din Dublin e cea mai veche din Irlanda fiind fondată in sec XVI, Universitatea Naţională a Irlandei.Parcul Phoenix e cel mai mare parc urban din Europa și deține un teren de polo și o gradină zoologică. În parc își au reședințele președintele Irlandei și ambasadorul SUA. Catedrala Biserica lui Hristos, datează din sec XI, fiind cea mai veche clădire din Dublin. Cea mai interesantă parte a acesteia o reprezintă cripta, mult mai veche decît catedrala.Cartierul Temple Bar este o zona celebră datorită vieții agitate de noapte, barurile și pub-urile fiind tot timpul pline atît de localnici cît și de turiști.


Completează cererea

4 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
IBIS DUBLIN
337 435
THE RUSSELL COURT HOTEL
376 469
REGENCY
416 603
CITY WEST CONFERENCE EVENT CENTRE
431 557
HERBERT PARK
496 557
BALLSBRIDGE
520 629

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea