Afișează meniul

Geneva

Geneva este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Aici se afla in jur de 200 organizatii internationale dintre care asi aminti sediul Natiunilor Unite din Europa, Crucea Rosie, Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman. Micul port de pe malul lacului Leman ofera vizitatorilor una dintre cele mai frumoase imagini ale Genevei: jetul de apa, cheiurile inflorite, parcurile cu exemplare rare ale florei sau fauna acvatica.Simbolul industriei ceasurilor genoveze cunoscute mondial, faimosul Ceas Inflorit facut in bordura Gradinii Englezesti in 1955, este o capodopera a tehnicii si a frumusetii.Numeroasele muzee, biblioteci, Teatrul Mare si orchestra elvetiana romanda au contribuit din plin la renumele cultural al acestui oras. Unul dintre cele mai vizitate monumente este catedrala Saint-Pierre situata in partea veche a orasului., un muzeu in sine, pastrand arhitectura tipica a unui oras european de secol XVIII.Geneva este un oras cosmopolitan, cu o lume de sine statatoare, diferita de restul Elvetiei. Este totodata si "centrul intalnirilor internationale", "Capitala Pacii", sediul Natiunilor Unite si al organizatiei "Crucea Rosie", oras care merita a fi vizitat.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
NH GENEVA CITY 4
367 545
DRAKE AND LONGCHAMP
379 479
CHURCHILL
420 580
DIPLOMATE
439 608

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.01.2018

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea