Afișează meniul

Krasnodar

Orașul Krasnodar (rusește Краснодар) se află în regiunea Krasnodar, la 1.540 km distanță de Moscova, Rusia. Orașul este situat pe malul râului Kuban și până la sfârșitul secolului XIX deja era un centru industrial de transport pentru regiunea Kuban. Astăzi Krasnodar este și un centru religios, faimos pentru frumoasele biserici și catedrale ortodoxe.În muzeul orașului puteți vedea lucrări de artă deosebite, descoperite de către arheologi și care vă pot forma o opinie avizatp despre istoria orașului. Cel mai interesant loc din Krasnodar este strada Krasnaya (care se traduce prin "Red, Beautiful Street"). Acolo, sunt situate multe atracții ale orașului Krasnodar. La începutul acestei străzi se poate vedea Sala de Concerte Centrală; La celălalt capăt se poate vedea centrul cinematografului Avrora. Un "Arcul Triumfal" este situat în mijlocul străzii Krasnaya.Piața Teatrului găzduiește cea mai mare fântână splash din Europa. Această fântână a fost inaugurată oficial pe 25 septembrie 2011, împreună cu ceremonia oficială de sărbătoare a Zilei orașului din Krasnodar. Cea mai veche parte a orașului este Centrul Istoric Krasnodar, care constă din numeroase clădiri istorice, mai multe din secolul al XIX-lea. Clădirile au fost conservate, restaurate sau reconstruite, iar cartierul este acum o atracție turistică substanțială.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
BESTUZHEV
198 241
TROY WEST
219 285
RED ROYAL
311 384

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea