Afișează meniul

Londra

În Londra există o diversitate de clădiri vechi și noi, înșirate de-a lungul Tamisei. Coborînd pe malurile rîului, oraşul dezvăluie un spectacol care împletește istoria și modernul și care merită să fie urmărit în liniște de pe o bancă din Hyde Park. Despre Lodra se poate vorbi doar la superlativ, despre minunile arhitecturale ale secolelor trecute și ale noului mileniu, despre forfota permanentă a marilor bulevarde și viaţa boemă picurată cu artă la tot pasul. Londra impresionează și uimește prin felul în care istoria este ambalată frumos în prezent, prin unicitate și vivacitate.Capitala Angliei, Londra reprezintă o îmbinare între modern și tradițional, turnurile înalte de oțel strecurîndu-se printre vechile case georgiene și victoriene. Cele mai frumoase locuri din Londra se afla în orașul vechi, Turnul Londrei și Catedrala St. Paul, fiind numai cateva. Simbolul cel mai de preț al Londrei este Palatul Buckingham, aflat la capătul celebrei Promenade Mall.Atracții ce nu trebuie ratate sunt: Palatul WestminsterTower Bridge - construit în stil gotic, Mila Curry,Universitatea Manchester, Biserica Sf. Maria, Catedrala Maria și Muzeele Manchester, Istoriei Poporului Evreiesc și Urbis.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
RAMADA LONDON FINCHLEY
314 429
NORFOLK PLAZA HOTEL
323 449
AVNI KENSINGTON
343 452
HOLLAND COURT HOTEL
369 574
GOOD HOTEL LONDON
389 509

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea