Afișează meniul

Madrid

Capitala Spaniei, situată în inima Peninsulei Iberice și chiar în mijlocul, are o populație de peste trei milioane de locuitori. Un oraș cosmopolit, un centru de afaceri, centru al administrației publice, al Guvernului, al Parlamentului Spaniei și al Familiei Regale, Madrid are un rol important și în sectorul bancar și industrial.Madrid este un oraș plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oraș istoric se îmbină perfect cu arhitectura modernă. În ciuda populației mari, Madridul nu este foarte aglomerat datorită rețelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse rețele de metrou din lume și cu un ritm de dezvoltare accelerat.Fiind cel mai mare oraș din Spania, în Madrid există o ofertă foarte bogată de hoteluri și posibilități de cazare pentru turiștii cu standarde dintre cele mai variateAșadar mixul de obiective turistice cu oferte de cazare din belșug și cu o viață de noapte tumultoasă face din Madrid o destinație de vacanță preferată de mulți turiști iar un city-break în Madrid poate fi o modalitate ideală de deconcertare și relaxare.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
PIZARRO
331 423
ABRACADABRA SUITES
377 453
NEO MAGNA
382 509
LEONARDO GRAN ATLANTA
389 483

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea