Afișează meniul

St. Petersburg

Sankt Petersburg este un oraş impresionant şi unic, plin de istorie, mai este supranumit Veneţia Nordului sau Parisul Vestului, dar frumuseţea lui l-a facut un brand de renume mondial. De la renumitele ” Nopţi Albe”, cărora li s-a dedicat un festival, pînă la teatrele de balet, de la concertele impresionante, oraşul oferă o vie viaţă culturală şi a trăit întotdeauna o viaţă cosmopolită, vibrantă.Într-o vizită la Sankt Petersburg, un oraș care abundă în obiective turistice și muzee situate intr-un cadru natural de excepție pe canalele întortocheate sau pe malurile rîului Neva, există cîteva atracții ce trebuie vizitate pentru a va putea face o idee cît mai exactă despre frumusețile orașului. Istoria scurtă dar foarte bogată a orasului Sankt Petersburg, l-a înzestrat cu o mare varietate de bogații arhitectonice și comori artistice ce merită cu siguranță explorate într-o vacanță în cel mai frumos oraș al Rusiei.Pe lîngă atracțiile turistice cunoscute în toata lumea cum ar fi Ermitajul sau Catedrala Sf Isaac și Teatrul Mariinsky, orașul are și alte obiective turistice mai puțin cunoscute dar nu mai puțin fascinante. Fiind încă considerat capitala culturală a Rusiei, orașul reflectă cum nu se poate mai bine întreaga istorie a țării, iar bogația orașului și atmosfera sa unică exercită o atracție irezistibilă asupra celor mai pretențioși turiști.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
NEVSKY CENTRAL
206 259
A HOTEL FONTANKA
311 408
NEVSKY GRAND
318 450
HAPPY INN
373 499

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea