Afișează meniul

Verona

Verona este orașul în care s-a derulat dragostea celor doi indragostiti din drama shakespeareana , Romeo siJulieta, dobîndind astfel faima de oraș al îndragostiților. Verona este orașul potrivit oricarui turist. Dintre cele mai vizitate atracții se numara: Amfiteatrul Arena, Basilica San Zeno Maggiore - cea mai frumoasa biserica, aflată la doar cîțiva pași de centru, care se poate recunoaște usor prin ușa mare de bronz, Basilica San Lorenzo,Teatrul Roman, Arco de Gavi, Porta dei Leoni, Porta dei Borsari, Biserica Santa Maria Antica, Palatul BarbieriPiata BraPalatul Maffei, Muzeul Castelvechhio este o fortareața din Verona, transformata în muzeu ce deține o serie de sculpturi, picturi și statui precum Madona Verona protectoarea Veronei. Balconul Julietei este un obiectiv turistic căutat de turiști, aproape de acesta aflîndu-se Statuia Julietei din bronz, și nu în ultimul rînd Mormintele Scaligerilor. Sunt niște construcții impresionante, în stil baroc, decorate în elemente vegetale.În Verona găsiti cafenele şi terase unde poţi să mănânci lasagna sau alte specialităţi italiene, iar în centru sunt o mulţime de tarabe cu suveniruri, fructe sau legume, care înconjoară Fontana di Madonna Verona, cea mai veche şi mai cunoscută fântână din Verona.


Completează cererea

3 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
BEST WESTERN ANTICO TERMINE
265 343
GATTOPARDO
269 321
ROSEO HOTEL LEON D’ORO
283 365
MAXIM
298 321
CORTE ONGARO
348 427
PALAZZO VICTORIA
413 635

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea