Afișează meniul

Viena

Un oraş al muzicii lui Mozzart şi al valsului lui Strauss, un oraş verde cu parcuri îngrijite şi grădini deosebite, cu palate şi catedrale impunătoare, aminteşte de un oraş cosmopolit cu o istorie ce ne impresioneaza.În fostul oraș imperial vă intîlniţi cu palate în stil baroc, cum ar fi încantatoarele Schönbrunn şi Belvedere sau catedrale impresioante cum este Karlskirche. Punctul culminant îl constituie centrul istoric înconjurat de Ringstrasse, cea mai importantă arteră turistică a Vienei presărată de atractii turistice: Palatul Parlamentului, Votiv Kirche, Universitatea, Teatrul Naţional şi multe altele, culminînd cu Rathaus (primaria). Toate drumurile din centrul istoric, duc spre Stephan Platz, considerată inima Vienei unde se află şi catedrala gotică Sf. Stefan, ce impresionează prin dimensiunile sale.Nici o calatorie la Viena nu este reusită fara vizitarea grădinii zoologice și a parcului de distracţii Prater.Viena este fără îndoială una din cele mai frumoase şi mai pitoreşti capitale europene, un oraş ce atrage anual milioane de turişti din întreaga lume pentru romantismul şi atmosfera imperială ce o caracterizează, un oraş al muzicii, al culturii şi nu în ultim rînd gastronomia renumită, distracţia, toate fac parte din farmecul Vienei, o capitală pe care vă invităm să o cunoaşteţi.


Completează cererea

4 nopti /bilet de avion /BB, euro/pers, de la: dbl sngl
ENZIANA HOTEL VIENNA
285 350
VIENNART AM MUSEUMSQUARTIER
306 386
IBIS WIEN CITY
314 427
ARCOTEL WIMBERGER
320 425
PRINZ EUGEN
326 431
FLEMING'S DELUXE WIEN CITY
381 561
FUERST METTERNICH
427 343
MARRIOTT
549 620

Perioada de valabilitate 25.07.2017 - 31.12.2017

  • Tariful pachet exprimat în euro include: bilet de avion tur retur, cazare cu mic dejun, perioada conform ofertei, pentru 1 persoana în cameră double sau single.
  • Tariful pachet nu include: transfer, asigurare medicală.
  • Tarifele sunt minime şi depind de disponibilitatea locurilor, de eventuale creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: tîrguri,sărbători,conferinţe etc. Sejurul de minimum nopţi cazare indicat în ofertă poate fi extins pentru un numar pînă la 7 nopţi, iar tariful se modifică corespunzător solicitării.

Contacte Air Moldova Corporate:

Adresa: Bd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova

Tel.: + 373 22 811 636

Fax: + 373 22 274 259

E-mail: corporate@airmoldova.md

Completează cererea