Air Moldova lansează noua aplicație mobilă pentru Android și iOS

decembrie 23 / 2015

Începînd cu 23 decembrie 2015, compania aeriană Air Moldova lansează aplicație mobilă pentru smartphone-urile cu sistemele de operare Android și iOS. Utilizînd această aplicație, fiecare se poate bucura de experiența optimizată de utilizator care facilitează procesul căutării pentru a găsi ușor și a rezerva bilete pentru avion. Pasagerii Air Moldova pot beneficia astfel de toate avantajele serviciilor prestate de companie la doar citeva click-uri pe smartphone.

Această aplicație poate fi descărcată pe Google Play sau App Store și este absolut gratuită.

Totodată, din meniul aplicației, pasagerii pot verifica zborurile rezervate pe baza numelui de familie și a codului de rezervare, pot verifica orarul de zbor pe rutele selectate sau orice altă funcție pe care o pot efectua pe site-ul companiei.

Conținutul aplicației prezintă detalii informative despre următoarele servicii: rezervarea și procurarea biletelor de avion, check-in online, alegerea locului preferat în avion, achitarea bagajului online.

Plata biletelor se efectuează online, garantîndu-se securitatea datelor trimise prin rețeaua mobilă de date. La sfirșitul procesului de rezervare, pasagerii primesc la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atît confirmarea călătoriei, cît și biletul electronic emis online în urma confirmării plății.

Prin lansarea noii aplicații mobile pentru smartphone compania aeriană Air Moldova vine în sprijinul pasagerilor săi, oferindu-le un instrument modern de navigare online, utilizabil practic oriunde există o conexiune mobilă la Internet.