Tipuri de tarife

AIR MOLDOVA oferă pasagerilor un spectru larg de tarife, ce sunt divizate în tarife BUSINESS si ECONOM. Tarifele ECONOM sunt compuse din 3 familii de tarife: Economy Basic, Economy Regular, Economy Premium.

Divizarea tarifelor s-a efectuat în funcţie de regulile tarifelor, de la cel mai restrictiv (Economy Basic) la cel mai puţin restrictiv (Business). Fiecărei familii de tarife ii corespund reguli separate cu privire la valabilitatea rezervării, penalităţi pentru modificarea datei zborului/rambursarea biletului, reduceri pentru familie/tineret, bagaj gratuit permis, etc.

Tipuri de tarife

Air Moldova utilizează frecvent şi oferirea tarifelor promoţionale şi a ofertelor speciale care au drept scop acordarea posibilităţii pasagerilor de a călători avantajos din punct de vedere financiar. Biletele emise în baza acestor tarife se caracterizează ca regulă prin restricţionări pentru perioada călătoriei şi a vînzărilor.

La anumite curse compania oferă reduceri de la tariful aplicat de 5% pentru tineret (de la 12 pînă la 24 ani) şi de până la 50% în cazul călătoriilor de familie.

Pe toate cursele companiei, copiilor pînă la 2 ani li se acordă o reducere de 90% de la tariful aplicat. Copiilor de la 2 ani pînă la 12 ani, li se acordă reduceri de 25% de la tariful aplicat.

Informaţia completă cu privire la costul şi optiunile călătoriei Dumneavoastră poate fi obţinută la telefonul + 373 22 830 830 sau la reprezentanţii Air Moldova de peste hotare.