Afișează meniul

Despre program

Air Moldova Club

Stimați pasageri, vă informăm că din motivul migrării la un nou sistem de rezervări, programul Air Moldova Club este temporar indisponibil.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create.

Air Moldova Club

Programul Air Moldova Club este modalitatea noastră de a Vă mulţumi pentru loialitatea Dvs faţă de compania Air Moldova.

Programul Air Moldova Club a fost special elaborat pentru recompensarea celor mai fideli pasageri cu ajutorul unor beneficii şi premii. Programul Air Moldova Club se bazează pe acumularea milelor din zborurile efectuate cu rutele Air Moldova (numite în continuare Mile). Acest program nu constituie prestare de servicii si este un drept care poate fi acordat fara anumite conditii.

Obţinînd un nivel mai înalt în program , Prestige sau Exclusive, Membrii vor primi beneficii suplimentare, cum ar fi:

  • Prioritate la înregistrare (Check-in);
  • Acumulare de mile procentual mai mare pentru fiecare zbor îndeplinit (Prestige – 25 % mai multe mile, Exclusive – 50% mai multe mile);
  • Upgrade gratuit în clasa Business (Prestige – 1 upgrade pe parcursul valabilității nivelului, Exclusive – 2 upgrade pe parcursul valabilității nivelului);
  • Mărirea normei de transportare gratuită a bagajului cu 1 PC;
  • Serviciul Business Lounge gratuit în Aeroportul Internaţional Chişinău;
  • Prioritate în lista de aşteptare.

Programul Air Moldova Club a fost elaborat în aşa mod încît să avem posibilitatea premierii tuturor pasagerilor companiei Air Moldova, atît a persoanelor fizice, cît şi juridice.

Contacte Air Moldova Club:

Adresa: Bvd. Negruzzi 10, MD-2001, Chisinau, Moldova
Tel.: + 373 22 57 65 30
Mobil.: + 373 68 20 45 05
Е-mail: ffp@airmoldova.md