Notificări SMS

Air Moldova lansează un serviciu de înştiinţare a pasagerilor despre schimbările din orarul de zbor, printr-un mesaj scurt la telefonul mobil. Facilitatea de notificare prin SMS este disponibilă atât pentru pasagerii “Air Moldova”, cât şi pentru rudele sau prietenii acestora.

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, cei interesaţi trebuie să se înregistreze. Înregistrarea se realizează în două etape. În prima etapă, pasagerul trebuie să completeze un formular în care indică numărul cursei, data zborului şi numărul telefonului mobil la care urmează să fie transmis mesajul de notificare. Cea de-a doua etapă este una de verificare. Pasagerului i se trimite un cod de confirmare, printr-un mesaj scurt la numărul de telefon indicat în formular.

Serviciul de notificare prin SMS este aplicabil doar pentru operatorii de telefonie mobilă din Republica Moldova. Informarea pasagerilor despre statutul anumitor curse, prin intermediul mesajelor scurte la telefonul mobil, are loc doar atunci când intervin schimbări în orarul de zbor (amânări sau anulări).