Despre Voucher

Voucher-ul este o formă de rambursare
fără numerar, fiind un document special de plată de o anumită valoare nominală, care poate fi acceptat la plata biletelor sau a serviciilor adiționale furnizate de Air Moldova.

Voucher-ul este o formă alternativă de rambursare în cazul anulărilor.

În cazul în care se efectuează rambursarea prin voucher, acest voucher nu este rambursabil/încasabil (ceea ce înseamnă că voucherul este în sine forma finală de rambursare).

Pentru a solicita un voucher este nevoie de a scrie o solicitare, indicând numărul de rezervare și numele/prenumele pasagerului la adresa voucher@airmoldova.md, sau în contul propriu pe site la rubrica „Rezervarea mea”


În cazul anulării de către pasager a unei rezervări pe site-ul oficial, rambursarea este posibilă doar sub formă de voucher.

Dacă pasagerul solicită rambursarea sub formă de bani, vă rugăm să contactați locul de unde ați achiziționat biletul (rambursările pentru biletele achiziționate online de pe site-ul oficial se pot face expediind o solicitare la helpdesk@airmoldova.md).

Condițiile de utilizare a voucherului:

Voucherul poate fi folosit pentru achitarea rezervării unui bilet/ serviciu adițional, numai pentru cursele operate de Air Moldova.

În cazul în care valoarea totală de cumpărare depășește valoarea voucherului de călătorie, orice diferență va fi plătita prin intermediul cardului sau în numerar.

Voucherele nu sunt personalizate (pot fi utilizate pentru orice persoană)

Voucherele nu sunt rambursabile.

Voucherul poate fi utilizat de mai multe ori (pina cind balanta este egal cu zero). Valabilitatea voucherului de călătorie nu poate fi extinsă.
Valabil – 1 an de la data emiterii.

Voucherul poate fi utilizat ca formă de plată la achitarea rezervării sau serviciului adițional pe site-ul oficial www.airmoldova.md. Plata se efectuează doar cu Numărul și PIN codul pe pagina achitării