Air Moldova dă startul reducerilor de Black Friday

November 21 / 2018

De Black Friday, Air Moldova oferă tuturor pasagerilor săi posibilitatea de a procura bilete de avion cu o reducere de până la 20% reducere din tarif.

Reducerea de până la 20% din tarif se aplică la toate biletele emise pentru destinaţiile directe ale operatorului aerian în zilele de 22 şi 23 noiembrie 2018 şi sunt valabile pentru călătoriile din perioada 26 noiembrie 2018 – 1 noiembrie 2019.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.airmoldova.md, la casele agenţiilor Air Moldova de pe bd. C. Negruzzi, nr. 10, din incinta Aeroportului Internaţional Chişinău, precum şi la agenţiile autorizate din ţară sau de peste hotare.

Pentru a beneficia de această reducere la procurarea biletelor online, pasagerii sunt rugaţi să introducă în cîmpul e-Voucher codul: blackfriday

Pentru mai multe informaţii pasagerii sunt rugaţi să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numărul + 373 22 830 830.

Air Moldova operează zboruri directe spre 25 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Kiev, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.