Air Moldova transportă gratuit echipamentul de schi

November 14 / 2018

Air Moldova asigură, în perioada 1 decembrie 2018 - 30 martie 2019 transportarea gratuită a unui bagaj de schi adițional normei de bagaj standard.

Această facilitate este oferită pasagerilor care călătoresc  pe cursele directe sau via Chișinau operate de companie: Barcelona, Bucureşti, Dubai, Geneva, Milano, Torino, Venetia, Viena, Verona.

Un echipament schi este constituit din următoarele componente: o pereche de schiuri, o pereche de bețe de schi, o pereche de legături de schi și o pereche de clapari. Echipamentul trebuie să fie ambalat într-o singură unitate de bagaj, greutatea căruia să nu depașească normele unui bagaj standard - 23 kg, indiferent de dimensiuni.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați serviciul Call Centru la numărul de telefon (+373 22) 830 830.

Air Moldova operează zboruri directe spre 25 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, ,Kiev, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, ,Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv, Torino. Veneția, Verona și Viena.