Air Moldova a lansat cursa directă Chișinău-Tel-Aviv

May 07 / 2018

La începutul acestui an, compania aeriană „Air Moldova”, a anunţat despre lansarea cursei Chişinău – Tel-Aviv.

Evenimentul de lansare a avut loc duminică, 06 mai 2018 iar pasagerii primei curse au avut parte de surprize oferite de către Compania „Air Moldova”.

Noua rută va fi operată cu o frecvenţă de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

Prețurile pentru aceasta cursă încep de la 99 euro într-o direcție, cu toate taxele incluse.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Zborul direct Chișinău - Tel-Aviv este important atât pentru Air Moldova, cât și pentru pasagerii noștri. Or el a fost inclus în lista curselor pe care le operează compania noastră urmare a solicitărilor nenumărate primite din partea clienților pe care îi deservim. Faptul că pentru prima cursă spre Tel-Aviv au fost vândute aproape toate biletele (85% din numarul total de locuri), vine să confirme acest lucru.

Odată cu lansarea acestei rute spre Tel-Aviv, numărul curselor directe ale transportatorului naţional „Air Moldova” a atins cifra de 30 de destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersbur, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Tivat și Sharm-el-Sheikh şi oferă două clase de deservire – Econom şi Business.