DAAA ! Air Moldova lansează cursa directă Chișinău – Berlin

December 19 / 2019

Din 31 martie 2020 vor fi operate curse directe din Chișinău spre Berlin-Aeroportul Schönefeld, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă. În perioada 18 iunie – 22 septembrie 2020 va fi introdusă a treia frecvenţă, în fiecare zi de joi.

Zborurile spre Berlin vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E190 și Airbus A319, conform următorului orar :

9U 813 Chișinău-KIV 06:15 – 07:35 Berlin-SXF (timp local)
9U 814 Berlin-SXF 08:30 – 11:40 Chișinău-KIV (timp local)

Aeroportul Berlin-Schönefeld este situat în partea de sud-est a Berlinului, la 22 km de centrul orașului. Lansarea acestei destinaţii oferă pasagerilor Air Moldova posibilitatea de a vizita nu doar capitala dar şi alte oraşe din estul Germaniei, precum Dresda, Frankfurt pe Oder, Magdeburg, Halle, Leipzig, Hamburg, Potsdam şi Hanovra. Berlin este un oraș al contrastelor, centrul politic, economic şi comercial al Germaniei. Istoria bogată, cultura străveche şi arhitectura diversă fac Berlinul un adevărat hit turistic în rândul destinațiilor europene. Indiferent de scopul călătoriei, Berlin cucereşte prin diversitatea şi dinamica sa.

Pasagerii companiei Air Moldova care vor procura bilete cu destinaţia Berlin pot beneficia gratuit de programul Rail&Fly. În cadrul programului Rail&Fly, compania Air Moldova în parteneriat cu Căile Ferate Deutsche Bahn, oferă clienţilor săi posibilitatea de a beneficia de o călătorie gratuită pe teritoriul Germaniei cu transportul feroviar. Această opţiune este valabilă pentru toate tarifele cu excepţia tarifului Economy Basic.

Biletele sunt disponibile, online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.