Spre Amsterdam şi Rotterdam cu Air Moldova

November 07 / 2017

Compania Aeriană Air Moldova, în parteneriat cu Căile Ferate din Olanda (BeNe) și Căile Ferate din Belgia (SNCB) vă pune la dispoziție un nou serviciu – Air & Rail.

Noul serviciu oferă o deplasare rapidă și comodă spre orașele Rotterdam și Amsterdam. Călătoria include zborul Chişinău – Bruxelles și deplasarea cu trenul pe segmentele Bruxelles – Rotterdam sau Bruxelles – Amsterdam, în baza biletului de zbor.

Biletele pot fi procurate online la www.airmoldova.md, la agenţiile de vânzări Air Moldova, agenţiile autorizate atât din ţară, cît şi de peste hotare.

Prin lansarea acestui serviciu compania Air Moldova vine să asigure pasagerilor săi accesul spre mai multe orașe europene.

Cursa Chişinău – Bruxelles – Chişinău este operată la moment cu o frecvenţă de două ori pe saptămână, în zilele de joi și duminică, iar în sezonul de vară va fi operata de trei ori pe săptămână.

Important!
Activarea biletului de tren presupune două cerințe obligatorii:

  1. Check-in-ul online, care se face individual, de la 72 până la 2 ore înainte de călătorie, accesând link-ul www.accesrail.com/checkin
  2. Imprimarea pe hârtie a biletului de tren.

Neprezentarea biletului de tren poate duce la amendarea pasagerului din partea companiilor Căile Ferate din Olanda (BeNe) și Căile Ferate din Belgia (SNCB), fapt pentru care Air Moldova nu poartă răspundere.

Biletul de tren poate fi folosit doar în ziua călătoriei indicată în bilet. Pentru direcția Chișinău – Bruxelles, biletul de tren poate fi utilizat numai în ziua sosirii în Belgia. Pentru direcția Bruxelles – Chișinău, biletul de tren poate fi utilizat în ziua plecării din Bruxelles.

Biletul este valabil pentru o singură călătorie pentru destinația și perioada de validitate indicate în bilet pentru toate trenurile operate de BeNe – Netherlands Railways și SNCB – Belgian Railways cu numerele 9B/9200 – 9B/9299 cu excepția trenurilor Thalys Trains.

Mai multe informații despre oferta specială >>