De Ziua Aviaţiei Civile „Air Moldova” îşi felicită pasagerii într-un mod inedit

Cu prilejul Zilei Aviaţiei Civile, astăzi, 19 septembrie 2019, compania aeriană „Air Moldova”  îşi surprinde pasagerii cu o #TombolaLaInaltime.

Toţi pasagerii care călătoresc astăzi cu aeronavele „Air Moldova” își pot încerca norocul la tombola organizată de companie chiar  în timpul zborurilor. Câştigătorii vor primi în dar suvenire marca „Air Moldova” și accesorii din colecţia „Pasăre Călătoare”. 

Iar tuturor celor care activează în domeniul aviaţiei civile compania aeriană „Air Moldova” le adresează sincere mulţumiri pentru contribuţia adusă la ridicarea nivelului de siguranţă a aviaţiei din Republica Moldova.

Alexandru Ceban, Director General, compania „Air Moldova”:

„Cu prilejul marcării a 75 de ani de la fondarea aviației civile a Republicii Moldovaadresăm sincere felicitări tuturor celor care activează în acest domeniu. Ne exprimăm profunda recunoştinţă pentru înaltul profesionalism, responsabilitatea și dedicația de care daţi dovadă în activitatea de zi cu zi. Deşi munca pe care o faceţi este una dificilă, graţie devotamentului dumneavoastră, oferim servicii de transport aerian sigure pentru pasageri. La mulți ani și cer senin! ”

Istoria aviaţiei civile a Republicii Moldova începe la 19 septembrie 1944, dată la care a fost emis Decretul „Cu privire la crearea flotei aviaţiei civile a Moldovei pentru necesităţile economiei naţionale şi cerinţele populaţiei”.