Premii Air Moldova

În calitate de premii, programul Air Moldova Club oferă bilete premiu, posibilitatea promovării din clasa Econom în clasa Business si/sau achitarii bagajului de cala din contul Credit Milelor.

Premiile Air Moldova Club sînt valabile atît pentru Membrii persoane fizice, cît şi pentru Membrii Corporativi.

Premii Air Moldova

Biletul premiu Air Moldova Club este definit ca:

  • un bilet într-o direcţie
  • un bilet tur-retur obişnuit
  • un bilet în care punctul de sosire şi punctul de plecare se află in diferite aeroporturi (de exemplu: Chişinău-Paris / Viena-Chişinău), valabil numai pentru rutele operate de compania Air Moldova.

Biletul premiu, poate fi eliberat în favoarea Dvs, în favoarea unui membru al familiei Dvs, sau în favoarea unui prieten, sau – în cazul unei companii – în favoarea angajatului specificat. Vă rugăm să luaţi în consideraţie faptul că pe anumite zboruri, în anumite perioade de timp şi mai ales în perioada de sezon, este posibil ca numărul de locuri alocate pentru premii să fie limitat, de aceea, vă recomandăm să planificaţi călătoria din timp. Biletele premiu Air Moldova Club sînt valabile numai la rutele operate de compania Air Moldova.

Membrul Air Moldova Club (sau beneficiarul biletului-premiu) va fi responsabil pentru achitarea taxelor de aeroport, taxelor de securitate şi asigurare, şi/sau alte taxe ce nu sunt incluse în bilet.