7 destinații estivale cu zbor direct Air Moldova

iunie 04 / 2019

Air Moldova oferă în actualul sezon estival zboruri directe din Chișinău spre 7 destinații de top. Două mari noutăți din acest sezon sunt Nisa, pe renumita Coastă de Azur din Franța, și Thessaloniki, în nordul Greciei, zonă populară pentru turiștii moldoveni.

Nisa, Franța

Între Cannes și principatul Monaco, se află capitala frumoasei riviere Cote d'Azur, Nisa. Locația este preferată de cei care vor să combine marea, soarele, distracția, natura nemaipomenită, dar și orașele moderne, discotecile și - de ce nu? - cazinourile. În vecinătate se află Saint Tropez și San Remo. Iar Principatul Monaco, cu renumitul Monte Carlo, este la 20 de km distanță. Zboruri Chișinău-Nisa sunt în zilele luni și vineri. Prețul biletelor începe de la 99 euro într-o direcție.

Salonic, Grecia

Cine vrea în vacanță pe renumitele plaje din peninsula grecească Halkidiki, dar n-are curaj să pornească pe 4 roți la un drum așa lung, poate alege acum zborul direct Chișinău-Salonic. Plajele de o frumusețe paradisiacă, apa caldă și liniștită de culoare turcoaz, tarifele prietenoase și mâncarea delicioasă, sunt doar câteva motive să alegi această destinație. Durata călătoriei cu avionul este de 95 de minute, iar zborurile sunt dimineața în fiecare joi și duminică. Prețul biletelor într-o direcție începe de la 68€, cu toate taxele incluse.

Lisabona, Portugalia

Cocoțată lângă oceanul Atlantic, capitala portugheză este o destinație de vacanță de vis pentru cei care vor să o petreacă pe malurile Oceanului. Lisabona este un oraș colorat, cu veri călduroase, cu mâncare gustoasă și cu oameni primitori. În fiecare marți, vineri și duminică, la ora 19:30, Air Moldova decolează spre Lisabona. Călătoria durează aproape 4 ore, iar prețul biletelor începe de la 118€.

Veneția, Italia

De orașul pe apă nu te plictisești niciodată. O spune fiecare turist care s-a primblat cu gondola pe canale, a mâncat înghețată artizanală venețiană și a admirat arhitectura spectaculoasă din piața San Marco. Turiștii se pot bucura de o mulțime de activități, de la vizita muzeelor și a celor peste 120 de biserici, descoperirea străzilor înguste, până la degustarea vinurilor și bucatelor italiene. Prețurile biletelor pe cursa Chișinău-Veneția pornesc de la 67 euro.

Larnaca, Cipru

Larnaca, al treilea cel mai mare oraș de pe insula Cipru, este considerat unul din cele mai vechi din întreaga Europă. Cu climă blândă, plaje frumoase, munți împăduriți și coline verzi, turiștii aleg insula Cipru pentru mâncarea delicioasă cu specific pescăresc, dar și pentru una din cele mai curate și amenajate plajele din regiune - Phinikoudes. De la Chișinău sunt zboruri în fiecare luni, miercuri, și vineri, iar prețul biletului într-o direcție începe de la 106€.

Tel Aviv, Israel

Tel Aviv este o altă destinație pentru vacanță de vară, cu zbor direct din Chișinău. Orașul a devenit una din cele mai apreciate destinații turistice datorită experienței culinare, combinate perfect cu viața de noapte și bronzatul pe nisipul fin. Cu 10 km linie de coastă, turiștii au de unde alege o plajă după gustul lor. Sezonul este deschis din martie până la sfârșit de decembrie. Zboruri către Tel Aviv sunt în fiecare zi, iar costul unui bilet începe de la 110€.

Barcelona, Spania

Barcelona este cel mai vizitat oraș european după Paris, Roma și Londra. Poate oferi o vacanță perfectă atât pentru tinerii în căutare de distracții, cât și pentru cuplurile care își doresc o escapadă romantică, sau părinții care merg la odihnă alături de copii. Drumul cu avionul din Chișinău durează 3 ore. Air Moldova operează cursa Chișinău-Barcelona de trei ori pe săptămână. Costul biletelor începe de la 86€ într-o direcție. Air Moldova a încercat să asigure destinații de vacanță pentru toate gusturile, vârstele și, de ce nu, buzunarele. Așteptăm însă și recomandările voastre, precum și impresiile, atât din timpul zborului, cât și din vacanță. Și, nu uitați să vă împărtășiți cu pozele. Air Moldova, în schimb, o să vă întâmpine la bord cu un pahar de vin gustos moldovenesc (ca să nu-i uitați aroma în vacanță) și cu bucate pe măsură.

Zbor lin!