Air Moldova a confirmat din nou certificatul de operator IOSA

August 03 / 2021

Air Moldova a finalizat cu succes un audit operațional al siguranței zborului în conformitate cu standardele Asociației Internaționale a Transportului Aerian IATA.

Pentru prima dată, compania "Air Moldova" a fost inclusă în registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA) în decembrie 2008.

Conform cerințelor IATA, acest audit constă în efectuarea unui audit al structurilor organizatorice, planificarea și gestionarea zborurilor, menținerea navigabilității și întreținerea aeronavelor, operaţiunile de deservire la sol, operaţiunile cargo, asigurarea securității aviației și siguranței în compartimentul pasagerilor.

ir Moldova și-a confirmat încă o dată certificatul de operator IOSA. Aceasta este o garanție că, compania aeriană respectă pe deplin standardele aeriene internaționale de siguranță și calitate pentru peste 1000 de cerințe.

De data aceasta, valabilitatea acestui certificat și statutul de operator IOSA vor fi prelungite până pe 23 noiembrie 2022.

La fiecare doi ani, compania aeriană demonstrează un nivel ridicat de fiabilitate și stabilitate a transportului aerian, a cărui prioritate este asigurarea siguranței și confortului pasagerilor săi!