Precizările companiei Air Moldova

August 09 / 2021

În 2020, industria aeriană globală a fost cea mai afectată în urma crizei cauzată de pandemia COVID-19. Ca urmare, toate companiile aeriene au suferit și continuă să sufere pierderi colosale.

Atât Air Moldova, cât și alți transportatori aerieni naționali au fost afectați cu adevărat din cauza consecințelor pandemiei și a interzicerii zborurilor pe parcursul anului trecut.

În 2021, a apărut o tendință pozitivă în domeniul transportului aerian în general și în activitățile Air Moldova în special.

Numărul destinațiilor și zborurilor a crescut. Cu toate acestea, performanța actuală a călătoriilor pe cale aeriană este încă sub nivelul înregistrat pînă la pandemie. În ciuda tuturor dificultăților ,Air Moldova îndeplinește pe deplin toate obligațiile de restructurare a datoriilor sale istorice și este un contribuabil de încredere.

Cu sprijin constructiv din partea partenerilor săi europeni, Air Moldova își modernizează activ flota. Aceasta fiind una din condițiile cheie pentru dezvoltarea companiei aeriene și îmbunătățirea calității serviciilor furnizate.