Air Moldova sporește măsurile de protecție a călătorilor

February 25 / 2020

Stimaţi pasageri, ținând cont de intensificarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 la nivel mondial, Compania Aeriană Air Moldova sporește măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor sale.

În acest sens, în scopul prevenirii și diminuării riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecţie la toate zborurile și toate cursele operate de companie. Se intensifică și se înăspresc procedurile de curățare și dezinfectare a suprafețelor din aeronavă, acestea fiind supuse unei prelucrări după fiecare zbor. Toți membrii echipajelor, la toate cursele operate de compania Air Moldova vor purta măşti, iar la necesitate mănuşi de unică folosinţă. În cazul manifestării simptomelor de boală vă îndemnăm să apelaţi la însoţitorii de bord pentru a primi o mască.

Stimaţi pasageri, venim cu rugămintea de a fi înţelegători şi a acorda o atenţie sporită instrucţiunilor echipajului. Însoţitorii de bord sunt pregătiţi pentru a vă oferi toată asistenţa necesară pe durata zborului.

Pasagerii care revin în țară și prezintă simptomele bolii, sunt rugaţi să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică, tel.: 080012300.