Anunț! 03.03.2023

March 03 / 2023

Stimați pasageri, venim cu următoarele precizări despre anulările curselor AIR MOLDOVA și reorganizarea orarului.

În prezent compania Air Moldova este nevoită să opereze zborurile planificate cu o deficiență de flotă, două dintre aeronave fiind indisponibile, a treia fiind la deservire tehnică planificată (obligatorie).

Acestui fapt se datorează reorganizările orarului de zbor.

AIR MOLDOVA lucrează în continuare la diminuarea consecințelor. Echipa noastră este în continuă căutare și implementare a soluțiilor pentru a putea restabili frecvența zborurilor și a completa flota.

Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, în zilele ce urmează vă rugăm să verificați cu atenție notificările primite la adresa de email.

Vom informa regulat despre schimbările de orar. Vom identifica și propune cele mai eficiente soluții. Vom oferi asistența necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor.

Pentru asistență și informații vă rugăm să apelați Call Centr-ul la nr de telefon: 022830830, care activează în aceste momente 24/24. (liniile sunt suprasolicitate, vă rugăm să așteptați până apelul va fi procesat).

Stimați pasageri, atât pentru echipa noastră cât și pentru dvs este o perioadă dificilă. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

INFORMATIV:

  • 4 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din: Varșovia, Londra.
  • 5 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Dusseldorf, Istanbul, Roma, Bologna, Dublin, Tbilisi.
  • 6 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Milano, Tel Aviv, Varșovia.
  • 7 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din: Dusseldorf, Paris, Istanbul.
  • 8 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din: Londra, Tbilisi, Dusseldorf, Roma.