Reguli de călătorie pe timp de pandemie, pentru destinațiile operate de Air Moldova

May 04 / 2022

Călătoriile pe timp de pandemie se desfășoară conform regulilor stabilite atât de țara de plecare cât și cea de destinație. Rugăm pasagerii să țină cont de acest lucru și să se informeze înainte de zbor despre cerințele ambelor țări.

Informația despre condițiile de zbor în perioada de pandemie furnizată de compania aeriană este informativă. Vă rugăm insistent să verificați informațiile emise de către autoritățile statului în care intenționați să călătoriți, sau să tranzitați, despre toate restricțiile actuale de călătorie, sau de intrare impuse curent.

Îndemnăm pasagerii să se informeze din surse veridice, cum ar fi site-urile ministerelor de externe a țărilor din/spre care călătoresc:

 

Egipt

Franța

Germania

Grecia

Italia

Irlanda

Israel

Marea Britanie

Moldova

Portugalia

Rusia

Turcia

 

Informații adiționale:

https://www.iatatravelcentre.com/world.php
https://mfa.gov.md

Recomandări:

  • Recomandăm pasagerilor să poarte măști în interiorul aeroportului și pe durata zborului.
  • Vă îndemnăm să verificați informația despre obligativitatea purtării măștilor în aeroportul de destinație și să aveți în bagajul de mână o mască de rezervă.
  • În cazul apariției unor simptome caracteristice COVID 19 în timpul zborului, pasagerii trebuie să informeze echipajul.
  • În Aeroportul Internațional Chișinău pasagerii ar putea fi supuși verificării temperaturii corporale, iar persoanele cu o temperatură de peste 37,5 C,sau care vor prezenta simptome specifice Covid 19, nu vor fi admise la zbor.