Cursa Chișinău –Dubai a fost lansată cu succes

November 24 / 2017

La începutul lunii octombrie , compania de stat „Air Moldova”, a anunţat despre lansarea cursei Chişinău-Dubai-Chişinău din 23.11.2017.

In premiera pentru istoria aviatiei civile din Republicii Moldova a fost realizat primului zbor spre Orientul Mijlociu. Pe data de 23 Noiembrie , la ora 21.50 a decolat prima cursa 9U577 Chișinău-Dubai, operată cu aeronava de tip E190. La aterizare, pasagerii și echipa „Air Moldova” au fost întâmpinați de către reprezentanții „Aeroportului International Dubai” cu tradiționalul botez de inaugurare.

Această cursă va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, în ziua de Luni și Joi cu decolarea la ora 21.50 și durata zborului de 5 ore.

Pe lângă noua cursă spre Dubai, compania Air Moldova operează cu succes zboruri directe spre 28 destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cele 4 curse sezoniere – Antalya, Tivat, Corfu şi Zakynthos.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.