Curse autorizate Bologna, Paris, Frankfurt

mai 26 / 2020

Compania aeriană Air Moldova va opera următoarele zboruri charter autorizate:

Chișinău - Bologna - Chișinău 05 iunie 2020
Decolarea din KIV 17:00 , sosirea 18:10 ,timp local
Decolarea din BLQ 19:10, sosirea 22:20, timp local

Chișinău - Paris - Chișinău 08 iunie 2020
Decolarea din KIV 10:00 , sosirea 11:10 ,timp local
Decolarea din BVA 12:10, sosirea 15:20, timp local

Chișinău - Frankfurt - Chișinău 10 iunie 2020
Decolarea din KIV 10:00 , sosirea 11:30 ,timp local
Decolarea din FRA 12:30, sosirea 15:50, timp local

Biletele pentru aceste curse pot fi procurate online pe siteul www.airmoldova.md

În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecție la toate zborurile operate de companie. Toți pasagerii la cursele operate de compania Air Moldova în această perioadă sunt rugați să poarte în mod obligatoriu măşti și mănuşi de unică folosinţă.

IMPORTANT!
Pentru zborurile spre Republica Moldova:
La cursele spre Republica Moldova vor fi acceptati doar pasagerii cetățeni ai RM, membrii de familie ai cetăţenilor RM; persoane care posedă o viză de lungă şedere, un permis de şedere sau un document echivalent permisului de şedere eliberat de autorităţi; persoane care se deplasează în interes professional dovedit prin viză, permis de şedere sau un alt document echivalent; membri ai misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizaţiilor/misiunilor internaţionale, precum şi membriifamiliilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar;

Pentru zborurile din Republica Moldova:
La aceste curse vor fi acceptați doar cetățenii, deţinătorii vizelor de reşedinţă și a permiselor de şedere a țării spre care intenționează să călătorească.
Vă rugăm să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călatoriți sau să tranzitați, despre toate restricțiile de călătorie sau de intrare impuse curent.
În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor.