Curse autorizate Chișinău - Tel Aviv - Chișinău pe 21 martie!

March 19 / 2021

Stimați pasageri,

Vă informăm că autoritățile israeliene au permis efectuarea zborului regulat Chișinău - Tel Aviv - Chișinău, care va fi operat de compania Air Moldova pe 21 martie 2021.

Cursa 9U 547 Chișinău - Tel Aviv, 21.03.2021
Plecare din Chișinău 16:40, sosire în Tel Aviv 19:30

Cursa 9U 548 Tel Aviv - Chișinău, 21.03.2021
Plecare din Tel Aviv 20:30, sosire la Chișinău 23:10

Pentru mai multe informații despre zborul Tel Aviv - Chișinău, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: helpdesk@airmoldova.md sau apelați numărul: + 373-22-830-830.

Important!
Pentru a intra în Statul Israel este obligatoriu ca:

  • Toți pasagerii care zboară către Israel trebuie să completeze Clearance Application cu cel puțin 24 de ore înainte de plecare.
  • Cetățenii străini să obțină Permisiunea specială de la Ministerul Afacerilor Interne din Israel.
  • Pasagerii care sosesc în Israel și care în ultimele 72 de ore au fost peste hotare trebuie să prezinte la compania aeriană un test PCR negativ pentru COVID-19 înainte de plecare. Analiza trebuie a fi efectuată în termen de 72 de ore înainte de plecarea în Israel. Această obligație se va aplica și celor care au un certificat de vaccinare sau un certificat de recuperare, iar aceasta este o condiție de intrare în Israel.
  • Carantină obligatorie. Perioada de ședere în carantină este de 14 zile sau 10 zile, sub rezerva efectuării a două teste, ale căror rezultate vor fi negative, în termenul stabilit de procedură.

Următorilor pasageri li se va permite să părăsească Israelul:

  • Pasagerii care au fost vaccinați (Vaccination Certificate) sau recuperați (Covid Recovery Certificate) și au certificate valide de la Ministerul Sănătății din Israel sau care au prezentat un test PCR negativ pentru COVID-19, eliberat cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare .
  • Pasagerii care nu sunt cetățeni sau rezidenți ai Statului Israel.
  • Pasagerii care au completat declarația pe site-ul Ministerului Sănătății, nu mai devreme de 24 de ore înainte de plecare.

Conform regulilor de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, pasagerii care pot prezenta doar un Covid Recovery Certificate vor trebui să se autoizoleze pe timp de 14 zile.