În atenția pasagerilor cursei Chișinău-Dublin 23 și 29 mai 2020

mai 22 / 2020

Stimați pasageri,

Pentru a putea călători cu zborul charter Chișinău-Dublin din 23 mai, vă rugăm din timp să tipăriți și să completați în mod obligatoriu, declarațiile Passenger Locator Form. Completarea declarațiilor este obligatorie, la solicitarea autorităților.

Toți pasagerii care sosesc în Irlanda trebuie să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile.

În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecție la toate zborurile operate de companie. Toți pasagerii la cursele operate de compania Air Moldova în această perioadă sunt rugați să poarte în mod obligatoriu măşti și mănuşi de unică folosinţă.

La această cursă vor fi acceptați doar cetățenii, deținătorii vizelor de reședință și a permiselor de ședere a țării spre care intenționează să călătorească.

Vă rugăm să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călătoriți sau să tranzitați, despre toate restricțiile de călătorie sau de intrare impuse curent.

În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor.