Înregistrarea non-stop la aeroportul internațional Chișinău

June 07 / 2017

Prea mult timp inainte de zbor si nu vrei să-l irosești asteptînd în aeroport cu bagajele la sine?

Nu rata șansa de a utiliza serviciul nou de la compania Air Moldova – înregistrarea non-stop la aeroportul internațional Chișinău!

Air Moldova anunță lansarea unui serviciu nou, începând cu data de 01 iunie 2017. Astfel, toți pasagerii se pot înregistra în regim non-stop la orice cursă operată de către companie.

Serviciul respectiv se prestează la orice oră la ghișeul Nr. 18 din Aeroportul Internațional Chișinău cu condiția că pasagerul urmează să zboare peste nu mai mult de 24 de ore. Pasagerii companiei Air Moldova pot preda bagajul și primi tichetul de îmbarcare, cu mult timp înainte de începerea ordinară a înregistrării și petrece timpul liber fie în sala de așteptare a aeroportului, beneficiind de facilitățile acesteia (lounge room, duty-free, loc de joacă pentru copii, cafenea etc.), fie pentru a ieși în oraș dacă timpul de până la cursă permite acest lucru.

Vă mulțumim că alegeți serviciile operatorului național și Vă așteptăm cu drag la cursele Air Moldova!

La moment, compania Air Moldova operează curse directe în următoarele destinații: Atena, Barcelona, Bologna, București, Bruxelles, Dublin, Florența, Verona, Viena, Larnaca, Lisabona, Londra, Milan, Moscova, Madrid, Paris, Roma, Sankt Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneția, Torino.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.