Noi reguli de intrare în Israel!

December 23 / 2020

Stimaţi pasageri,

Vă informăm despre noile reguli de intrare pe teritoriul Statului Israel: începând cu 23 decembrie 2020, 22:00 ora israeliană și până la 01 ianuarie 2021 inclusiv, toți pasagerii care sosesc în Israel (cetățeni și rezidenți ai Israelului, precum și cetățeni ai țărilor străine) trebuie să fie supuși unei carantine obligatorii în centrele de carantină de stat.

În același timp, conform deciziei Ministerului Sănătății din Israel, o serie de țări pot fi incluse pe lista statelor, după ce s-au aflat pe teritoriul cărora în ultimele 14 zile și la sosirea din care pasagerul poate fi izolat la domiciliu, sub rezerva promovării a două teste PCR în conformitate cu directivele Ministerul Sănătății din Israel, și anume:

  • primul test PCR trebuie efectuat cât mai aproape posibil de data de începere a izolării
  • al doilea test PCR trebuie efectuat nu mai devreme de a noua zi de izolare,

intervalul dintre primul și al doilea test trebuie să fie de cel puțin 24 de ore.

Lista statelor, după sosirea din care este posibilă izolarea la domiciliu, va fi publicată pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății din Israel.

Important!
Cetățenii străini pot intra în Israel doar cu autorizare specială emisă de Autorităţile de Migrație a Israelului.

Toți pasagerii care pleacă spre Israel sunt obligați să completeze on-line formularul Clearance Application impus de către autoritățile Israelului. Formularul nu poate fi completat mai devreme de 24 ore până la zbor.

Vă rugăm să vă familiarizați cu regulile de zbor către statul Israel înainte de zbor.