Noul Zbor direct Chișinău-Varșovia

October 31 / 2022

Noul zbor direct Chișinău-Varșovia Aeroportul Internațional Modlin, a fost operat cu succes, astăzi 31 octombrie 2022.

Aeronava Air Moldova a aterizat astăzi pentru prima dată pe Aeroportul Internațional Modlin, unde a avut loc evenimentul de inaugurare.

La bordul aeronavei, printre pasageri a fost prezent și un grup de reprezentanți ai agențiilor de turism din Republica Moldova, care alături de echipa Air Moldova, au beneficiat de o excursie prin aeroportul Modlin.

Operarea zborurilor spre Varșovia vine ca răspuns la cererea creată atât de piața locală cât și de piața din Ukraina și face parte din planul de dezvoltare a companiei aeriene care prevede dezvoltarea rețelei de destinații, extinderea și reînnoirea flotei aeriene și creșterea capacităților de transportare.

Noua destinație le va oferi pasagerilor noștri posibilități suplimentare de a călători cu mai mult confort nu doar între Polonia și Moldova, ci și pentru călătoriile dintre Polonia și țările din regiunea Caucaz, Georgia și Armenia.

Compania Aeriană Air Moldova este operatorul Național al Republicii Moldova care în prezent operează zboruri spre și din:

Tbilisi, Erevan, Leipzig, Varșovia, Praga, Paris, Dublin, Bologna, Dusseldorf, Roma, Frankfurt, Istanbul, Lisabona, Milano, Londra, Tel Aviv, Verona.