Valize cu surprize de la Air Moldova

decembrie 24 / 2018

Sărbătorile de iarnă au ajuns mai devreme în acest an pentru pasagerii care s-au întors din Milano cu una dintre cursele Air Moldova. Pe aeroportul din Chișinău, în așteptarea bagajului de cală, de la mic la mare, copii și adulți de toate vârstele au fost surprinși de magia sărbătorilor de acasă.

Povestea pasagerilor de pe cursa 9U 894 avea să înceapă mai devreme. În dimineata zborului, call-centrul Air Moldova a telefonat toţi pasagerii cursei de retur Milan-Chişinău şi pentru a nu trezi bănuieli, le-au adresat mai multe întrebări, însă cea mai importantă a fost despre dorințele lor. Unul câte unul, mic și mare, și-au dat frâu liber imaginației și au spus ce cadouri și-ar dori, dacă magia sărbătorilor de iarnă le-ar îndeplini orice vis.

Lista dorințelor a fost lungă și interesantă. Au fost unii care s-au amuzat de provocarea noastră și au menționat cadouri simbolice, de sănătate și fericire. Alții au fost surprinși de întrebare și s-au pus serios pe gânduri. În cele din urmă, o mare parte din pasageri și-au spus dorințele una după alta. Cineva și-a dorit flori sau o sticlă de vin. Un domn a preferat pneuri de iarnă pentru mașină. Altcineva a spus că și-ar dori un brad împodobit. Parfumuri, sanie, o tabletă performantă... Pe toate le-am notat cu grijă.

În zbor spre Chișinău, fiecare pasager a primit câte o căciuliță de sărbătoare. Niciunul dintre ei nu bănuia că aceste căciulițe sunt doar începutul unei festivități ce îi așteaptă acasă. Cum putea începe mai bine o vizită acasă de sărbători, decât cu o surpriză chiar la sosirea pe aeroport?!

Între timp echipa Air Moldova a reușit să adune toate darurile și să le împacheteze. Complicii noștri au fost reprezentanţii magazinului Metro Cash&Carry Moldova, cărora – pe această cale – vrem să le mulțuim!

Atmosfera de sărbătoare avea să se facă simțită imediat după controlul actelor.De îndată ce s-au adunat toți în sectorul de bagaje, și-a făcut apariția Moșul cu întreaga lui suită, iar cadourile au început să se perinde unul câte unul pe bandă, în locul valizelor de călătorie. S-a lăsat cu aplauze și strigăte de bucurie când fiecare pasager a început să își vadă numele pe cadouri.

Iarna este anotimpul magic plin de linişte şi frumuseţe. Compania Air Moldova va adreseză cele mai frumoase urări de bine.

Magia sărbătorilor de iarnă şi noul an să vă aducă emoţii intense, dorinţe împlinite, prosperitate şi realizări frumoase!

Crăciun fericit şi un An Nou plin de bucurii!