Zboruri suplimentare Chișinău - Domodedovo în fiecare joi

February 22 / 2021

Stimaţi pasageri,

Dorim să vă informăm despre începutul zborurilor 9U 171 Chișinău - Moscova\Domodedovo în fiecare joi, începând cu 25 februarie 2021 în conformitate cu următorul orar:

9U 171 plecarea din Chișinău la 13:40; sosirea la Moscova\Domodedovo la 16:30 (ora locală)

Astfel, în acest moment, compania aeriană AirMoldova operează zboruri pe ruta Chișinău - Moscova\Domodedovo de două ori pe săptămână, joi și sâmbătă.

Zborurile pe ruta Moscova\Domodedovo - Chișinău sunt operate marți, joi și sâmbătă.

Vă informăm că biletele pentru cursele charter Chișinău - Moscova/Domodedovo sunt deja disponibile spre vânzare pe site-ul www.airmoldova.md, precum și în agențiile autorizate Air Moldova.

Vă atragem atenția asupra faptului că intrarea pe teritoriul Federației Ruse este permisă cetățenilor Federației Ruse, precum și anumitor categorii de pasageri, a căror listă completă este indicată aici.

Vă puteți familiariza cu regulile de intrare pe teritoriul Federației Ruse aici.


Stimaţi pasageri, informațiile despre regulile de zbor în perioada de pandemie furnizate de compania aeriană sunt pur informative.

Vă rugăm insistent să verificați adițional, informațiile emise de către autoritățile statului în care intenționați să călătoriți, sau să tranzitați, despre toate restricțiile actuale de călătorie, sau de intrare impuse curent.