Rezervaţi biletul online şi achitaţi în numerar

Compania aeriană "Air Moldova" anunţă lansarea unui nou serviciu "rezervaţi online - achitaţi în numerar".

Începînd cu 26 ianuarie 2009, pasagerii care doresc să procure bilete la cursele "Air Moldova" pot rezerva bilete pe pagina web a companiei www.airmoldova.md, şi să achite biletul în numerar în oficiile "Poşta Moldovei" sau în orice filială a băncilor comerciale "Moldindconbank", "Victoriabank" şi "Mobiasbancă". Serviciul este valabil doar pe teritoriul Moldovei.

Noul serviciu va permite pasagerilor, care nu deţin carte de credit VISA sau Master Card, necesare pentru procurarea biletelor online, să rezerveze bilete de zbor pe site-ul companiei şi să primească pe adresa e-mail factura de plata, care poate fi achitată ulterior în numerar.

Potrivit studiului preventiv, acest serviciu se va bucura de o cerere sporită nu doar pe teritoriul Moldovei, dar şi peste hotare, deoarece concetăţenii noştri, care pleacă peste hotare, pot rezerva singuri biletul de zbor, să primească factura de plată pe care ulterior s-o transmită rudelor sau prietenilor, care o vor achita prin numerar în Moldova.

Toată procedura de rezervare online a biletului ocupă nu mai mult de un minut.

Cum să beneficiaţi de serviciul "rezervaţi online - achitaţi în numerar":

  1. urmaţi procedura standard de procurare a biletului online
  2. În opţiunea modalitatea de achitare selectaţi achitarea prin invoice
  3. selectînd opţiunea Înainteva fi afişată următoarea pagină unde este afişată factura de plată (invoice)
  4. Această factură în mod automat este expediată pe adresa electronică indicată la momentul înregistrării. Imprimînd pe hîrtie această factură, puteţi efectua plata în baza acesteia în numerar pe teritoriul Moldovei în oficiile "Poşta Moldovei" sau în orice filială a băncilor comerciale "Moldindconbank", "Victoriabank" şi "Mobiasbancă".
  5. După ce veţi efectua plata, pe adresa electronică indicată va fi expediată timp de 24 ore confirmarea procurării biletului de zbor în care vor fi indicate datele complete ale biletului – numărul cererii, codul rezervării, data eliberării biletului, datele despre pasager, datele despre cursă şi costul achitat.
  6. La înregistrare în aeroport va trebui să prezentaţi copia confirmării electronice de procurare a biletului (este recomandabil să păstraţi cecul de plată din bancă) şi paşaportul.

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să ne contactaţi la tel: +373 (22) 830 830 sau pe adresa е-mail: helpdesk@airmoldova.md

Copania aeriană "Air Moldova" Vă doreşte un zbor plăcut şi Vă mulţumeşte pentru procurarea biletului în regim online.