Acumularea Credit Milelor

Air Moldova Club

Stimați pasageri, vă informăm că din motivul migrării la un nou sistem de rezervări, programul Air Moldova Club este temporar indisponibil.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create.

După inregistrarea în Air Moldova Club, Membrul va acumula Credit Mile de fiecare data cînd va efectua zboruri cu Air Moldova.

Pentru obţinerea automată a Credit Milelor în cont, Membrul trebuie să menţioneze numărul sau de inregistrare in program, de fiecare dată cînd rezervează biletul de călătorie şi/sau să prezinte cardul de Membru cînd se înregistrează la rutele Air Moldova (check-in).

Acumularea Credit Milelor

Dupa efectuarea zborului, milele aferente se vor cumula in contul Membrului. In cazul in care, s-a omis introducerea numarului la procurare/check-in, se recomandă pastrarea biletelor de călătorie şi/sau tichetelor de îmbarcare. In baza acestora,membrul va avea posibilitatea sa includa Credit-milele lipsa, pentru zborurile efectuate in ultimele 6 luni,accesind on-line profilul personal.

Numărul Credit Milelor acumulate depinde de distanţa efectiv parcursă şi clasa de deservire.

Membrii activi au posibilitate de a verifica on-line contul personal accesand urmatorul link.

Numărul total de Credit Milele, acumulate in decursul unui an calendaristic din momentul inregisrarii in program, determină momentul atingerii următorului nivel al programului Air Moldova Club: Prestige sau Exclusive.

Credit Milele nu sunt acordate pentru:

  • rutele charter
  • tarifele de grup
  • tarifele speciale promoţionale sau cu reduceri (ID, IP, AD, GE, UD, DG, etc.)
  • pentru bilete gratuite, sau pentru servicii premiale, pe care Membrul le primeşte în programul Air Moldova Club
  • pentru emiterea biletelor pe fotoliile companiei-partener „marketing” la cursele Code-Share operate de Air Moldova

Bonusurile oferite in cadrul programului Air Moldova Club pot fi anulate, retrase, suspendate si/sau blocate la discretia Companiei in orice moment fara careva explicatii, inclusiv si pentru manifestarea unui comportament necorespunzător si incalcarea regulilor de conduita in aeronava a membrului, fara vreo oarecare instiintare prealabila.