Participarea persoanelor juridice

Pentru ca o companie să devină Membru al Air Moldova Club, conducerea companiei trebuie să prezinte Centrului de Deservire al Air Moldova Club o scrisoare în care va fi indicată lista colaboratorilor (pînă la 30 de persoane), împuterniciţi să zboare din contul companiei, precum si copiile dupa pasapoarte pentru fiecare angajat ce se doreste a fi inregistrat.

Participarea persoanelor juridice

Cînd o companie devine Membru a programului Air Moldova Club, pe numele acesteia se deschide un cont Corporativ şi fiecărui colaborator menţionat în lista i se eliberează un card Corporativ pe care este indicat numele, prenumele şi numărul contului Corporativ. Credit Milele acumulate de colaboratori vor fi incluse în contul Corporativ.

Conducerea companiei trebuie să desemneze un angajat (persoana de contact) care va fi responsabil pentru utilizarea corectă a Credit Milelor accumulate.

În cazul în care intervin careva schimbări în lista colaboratorilor inregistrati, compania este obligată să informeze Centrul de Deservire al Air Moldova Club despre toate modificarile.