Air Moldova a lansat astăzi în premieră zborul spre Nisa, Franța

April 26 / 2019

Air Moldova, cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova a lansat vineri, 26 aprilie, zboruri spre o nouă destinație – Nisa, de două ori pe săptămână. Prețul biletelor pentru una din cele mai cunoscute destinații turistice pe Coasta de Azur începe de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

Cursa Chișinău-Nisa va fi operată de două ori pe săptămână – luni și vineri . Luni decolarea de la Chișinău este programată pentru 19.40 și aterizarea la Nisa la 21.30, ora locală, iar returul: 22.20 (Nisa) – 02.00 (Chișinău). Vineri zborurile vor fi efectuate dimineața: 05.30 decolarea de la Chișinău și aterizează la Nisa la 07.20, ora Franței. Returul - 08.10 (ora Franței) și aterizează la Chișinău la 11.50.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Noua destinație operată de Air Moldova se anunță a fi una extrem de solicitată, astfel încât biletele pentru sezonul de vară și a doua jumătate a lunii mai au fost deja rezervate sau vândute.

Considerat drept „capitala” faimoasei Riviere Franceze, Cote d’Azur, orașul Nisa este unul din cele mai apreciate zone turistice. Cunoscut încă din epoca modernă drept „destinația aristocraților” pentru vacanțe, orașul Nisa oferă o frumoasă posibilitate pentru a vizita renumitele Monaco, Cannes și Sanremo, amplasate la distanțe foarte mici.

În curând, Air Moldova va lansa zborurile spre alte două destinații de vacanță - Izmir (Turcia) - din 18 mai și Salonic (Grecia) din 23 mai.

În prezent Air Moldova operează zboruri directe spre următoarele destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Salonic, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.