Air Moldova a lansat zboruri directe spre orașul Salonic

May 23 / 2019

Air Moldova operează începând de astăzi, 23 mai, zboruri directe spre al doilea cel mai mare oraș din Grecia - Thessaloniki. Prețul biletelor începe de la 69 de euro într-o direcție, cu toate taxele incluse, iar călătoria durează 95 de minute.

Compania a decis să introducă această destinație în orarul de vară, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor. De asemenea, Air Moldova a stabilit zilele și orele de zbor luând în considerare sugestiile și confortul pasagerilor. Astfel, zborurile vor fi operate dimineața, în zilele de joi și duminică. Zborul de plecare, de la Chișinău, este programat pentru ora 07.00, iar zborul de întoarcere, de pe Aeroportul Internațional Macedonia, la ora 09.25.

“Am lansat cursa Chișinău-Salonic-Chișinău pentru a oferi o alternativă doritorilor de a merge la mare pe peninsula Halkidiki și în alte regiuni populare din Nordul Greciei, dar care nu vor să călătorească cu escală sau consideră drumul cu automobilul sau autocarul prea obositor și prea lung. De asemenea, această cursă poate fi comodă și pentru oamenii de afaceri, Thessaloniki fiind cel mai important centru de business din Grecia, dar și pentru conaționalii noștri stabiliți în nordul Greciei”, a declarat directorul companiei Air Moldova, Iulian Scorpan.

Thessaloniki este o destinație populară pentru vacanța la mare, dar și un punct de legătură cu peninsula Halkidiki, una din locațiile preferate de moldoveni pentru plajele curate și apa turcoaz.

Halkidiki are o coastă ce se întinde pe o distanță de 522 km de plaje lungi cu nisip fin, golfuri pitorești, porturi mici și sate tradiționale pescărești.

Recent, Air Moldova a mai lansat încă două zborurile estivale spre alte două destinații de vacanță - Izmir (Turcia) - din 18 mai și Nice (Franța) din 26 aprilie.

În prezent Air Moldova operează zboruri directe spre următoarele destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.