Air Moldova relansează cursa de vară spre Madrid

mai 25 / 2019

Compania Air Moldova relansează astăzi cursa de vară Chișinău-Madrid, singurul zbor direct din Chișinău spre capitala Spaniei, una din cele mai importante destinații turistice la nivel mondial. Compania a revenit la această destinație ca răspuns la mai multe solicitări din partea turiștilor moldoveni, dar și ale cetățenilor noștri stabiliți în Spania care intenționează să revină în țară în vacanța de vară.

Orarul cursei Chișinău-Madrid-Chișinău include 2 zboruri pe săptămână. Avionul spre Madrid decolează de la Chișinău miercuri și sâmbătă la ora 20:20 și aterizează în capitala Spaniei la ora locală 23:20. Returul este programat pentru zilele de joi și duminică, la ora locală 00.30. La Chișinău avionul aterizează la ora 05:20 dimineața.

Costul unei călătorii spre una din cele mai „vânate” destinații turistice pornește de la 102 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.airmoldova.md sau de la agențiile autorizate.

Capitala Spaniei, orașul Madrid, găzduiește anual milioane de turiști. Orașul este cunoscut pentru numărul mare de clădiri de importanță culturală și artistică. De asemenea, Madrid-ul este comod ca punct de pornire spre alte destinații turistice cu o important încărcătură istorică și arhitecturală precum Toledo, Segovia, Ávila, Aranjuez, Alcalá de Henares, mănăstirea și complexul de palate de la El Escorial. Nu în ultimul rând, capitala Spaniei este cunoscută și pentru viața sa de noapte, discotecile și cluburile sale renumite în toată lumea.