Air Moldova a relansat cursa Chişinău-Kiev

August 02 / 2018

Pe data de 01 august 2018, compania Air Moldova a relansat cursa direct Chişinău – Kiev – Chişinău.

Primul zbor a fost operat cu o aeronava de tip E 190, evenimentul de lansare având loc pe Aeroportul Internaţional Borispol din Kiev. La eveniment au participat Ambasadorul RM în Ucraina, reprezentanţi ai Companiei Air Moldova, ai Aeroportului Internaţional Borispol cât şi reprezentanţi ai agenţiei Transavia.

"Ne bucura faptul ca operatorul naţional a decis reluare zborurilor pe această destinaţie, pentru că numărul doritorilor de a călători din şi spre Kiev creşte considerabil. În ultima perioadă dialogul politic moldo-ucrainean sa dinamizat, se observă o îmbunătăţire a relaţiilor comercial-economice şi cultural-umanitare între cele două state. În luna aprilie a anului curent a fost semnat un nou acord interguvernamental cu privire la transportul aerian , iar redeschiderea acestei curse de către compania Air Molodva va duce la consolidarea relaţiilor dintre RM si Ucraina.”, a declarat Excelenta Sa, Ambasadorul R.Moldova în Ucraina Dl. Ruslan BOLBOCEANU.

La rândul său, Victor SULA, Vice directorul companie Air Moldova, a declarat : Air Moldova este operatorul naţional care continue să se dezvolte şi să crescă, având ca scop crearea unor servicii de calitate şi cât mai multe opţiuni de călătorie. Redeschiderea acestei curse oferă mai multă flexibilitate pasagerilor din Kiev care acum pot ajunge în mai mute destinaţii din Europa, tranzitând Aeroportul Internaţional Chişinău”

Zborul spre Kiev va fi operat zilnic, conform următorului orar:

  • Decolarea din Chişinău – 13:30 (ora locală);
  • Aterizarea în Kiev – 14:20 (ora locală);
  • Decolarea din Kiev – 17:10 (ora locală);
  • Aterizarea în Chişinău – 18:00 (ora locală).

Prețul unui bilet de avion într-o singură direcţie începe de la 67 Euro, cu toate taxele incluse.

Biletele pot fi procurate online: www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova: bd. C. Negruzzi, nr. 10 şi Aeroportul Internaţional Chişinău , precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Air Moldova operează zboruri directe spre 33 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ekaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Kiev, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Dalaman, Heraklion, Tivat și Sharm-el-Sheikh.