Air Moldova sărbătoreşte 10 milioane de pasageri

august 07 / 2018

Sărbătoare în familia Air Moldova. Compania a atins cifra de 10 milioane de pasageri pe care i-a transportat cu grijă și responsabilitate de-a lungul acestor ani.

Cu această ocazie, Air Moldova a organizat o zi plină de surprize pentru pasagerul cu numărul 10 milioane - CrinaMocanu. Tânăra a revenit în țară pe 20 iulie cu avionul de pe cursa 9U 174 Moscova – Chișinău. Ea a fost întâmpinată într-o atmosferă de sărbătoare de către reprezentanții companiei şi de către pasageri.

Echipa Air Moldova a pus la cale un plan-surpriză cu care am surpins-o pe Crina Mocanu și i-am făcut călătoria de neuitat. Complicii noștri au fost reprezentanţii Poliţiei de Frontieră și echipajul de la bordul aeronavei, cărora – pe această cale – vrem să le mulțuim!

Pasagera norocoasă a avut parte de mai multe surprize în timpul zborului, iar la aterizare a fost felicitată de către căpitanul aeronavei care i-a înmânat un voucher ce-i asigură două călătorii în reţeaua de zbor a companiei.

„Compania Air Moldova, a atins astăzi un record frumos - 10 milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internaţional Chisinau. Vrem să mulțumim nu doar pasagerului Air Moldova cu numărul 10 milioane dar și tuturor pasagerilor care aleg întotdeauna să călătorească la bordul aeronavelor noastre. Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă profesionistă si de încredere care muncește zilnic pentru a oferi pasagerilor servicii de calitate”, a declarat în timpul ceremoniei Căpitanul, Botnari Mihai.

Plină de emoții frumoase, Crina a mulțumit companiei Air Moldova pentru surprizele organizate: „A fost primul meu zborși la sigur a fost unul de neuitat. Succese mari în continuare și câți mai mulți pasageri la bord, alături de cei mai frumoși oameni și cea mai profesionistă echipă”

Cifra de 10 milioane - una deosebit de important pentru noi - se datorează strategiilor de dezvoltare, a extinderii rețelei de zbor, datorită semnarii acordurilor de colaborare cu companiile aeriene partenere care oferă pasagerilor noştri mai multe opţiuni de zbor, a preţurilor speciale pentru anumite destinaţii şi nu în ultimul rând calității pe care o are întreaga noastră echipă.

Exprimăm recunoştinţă şi mulţumire faţă de toţi pasagerii care aleg serviciile noastre şi care ne-au ajutat să atingem acestă cifră.

Vă asteptăm în continuare la bordul aeronavelor Air Moldova si promitem sa devenim din ce in ce mai buni.