Anunț 20.07.2022

July 20 / 2022

Stimați pasageri,

Situația dificilă cu care ne confruntăm în prezent în sectorul aviației civile, ne aduce în fața unor decizii neplăcute. În acest sezon, orarul zborurilor suferă modificări neplanificate, inclusiv în defavoarea companiei Aeriene și a pasagerilor noștri.

Din cauza dificultăților operaționale cu care ne confruntăm în urma pandemiei COVID-19, din cauza situației tensionate din regiune, reținerea aeronavelor la deservirea tehnică planificată, supraaglomerarea aeroportuară și insuficiența de personal calificat, suntem nevoiți să modificăm orarul zborurilor și să reducem frecvența unor curse pentru o perioadă scurtă de timp.

O parte din cursele planificate pentru a doua jumătate a lunii iulie, vor suferi modificări de orar.

În cazul anulărilor, schimbărilor de orar, vă rugăm să verificați adresa de email și numărul de telefon introdus la procurarea biletului. Dacă ați primit o notificare despre schimb/anulare de cursă vă rugăm să urmați instrucțiunile și să ne răspundeți la adresele menționate, cu opțiunea solicitată:

  • Rambursarea totală a costului biletului (la locul procurării acestuia)
  • Schimbul gratuit de dată
  • Oferirea unui voucher în valoare biletului procurat

Call Centrul companiei este activ 022830830.

La moment, liniile telefonice sunt suprasolicitate, în acest sens urmează să extindem capacitățile de asistență a acestuia.

Vă asigurăm că lucrăm asiduu la îmbunătățirea calității serviciilor prestate.

Verificați panourile informative din aeroportul de plecare/destinație, site-urile www.airmoldova.md și www.airport.md pentru a monitoriza statutul zborului dvs.

Vă aducem sincerele noastre scuze, și vă mulțumim pentru încrederea și răbdarea manifestată.