Participarea în program

Înscrierea în programul Air Moldova Club este gratuită. Membru al programului poate deveni orice persoana fizică care a împlinit virsta de 2 ani şi/sau orice persoană juridică.

Orice pasager, care doreşte să devină Membru al programului Air Moldova Club trebuie sa se inregistreze in program. Dupa inregistrare se va obtine un numar de Membru al clubului, care trebuie mentionat de fiecare data cand se procura un bilet pe numele acestuia sau cand are loc procedura de inregistrare la zbor (check-in).

Participarea în program

Dupa efectuarea zborului, milele aferente se vor cumula in contul Membrului. In cazul in care, s-a omis introducerea numarului la procurare/check-in, se recomandă pastrarea biletelor de călătorie şi/sau tichetelor de îmbarcare. In baza acestora,membrul va avea posibilitatea sa includa Credit-milele lipsa, pentru zborurile efectuate in ultimele 6 luni,accesind on-line profilul personal.

După înregistrarea online în program , compania Air Moldova oferă Membrului un cadou de bun venit – 150 Bonus Mile. La inregistrarea efectuata in oficiu nu se ofera Bonus Mile.

Va atragem atenţia, că după inregistrarea Air Moldova Club, aveţi posibilitatea de a include în contul Dvs. toate zborurile efectuate cu compania noastra pentru ultimele 12 luni. Credit milele accumulate sunt valabile timp de 24 luni calendaristice din momentul indeplinirii ultimului zbor.

Dupa efectuarea a 4 zboruri din momentul înregistrarii in program,se va emite un card de plastic pe numele Membrului.

Centrul de deservire al Air Moldova Club poate exclude din program orice Membru care nu respectă Termenele şi Condiţiile programului.

În cazul încheierii calităţii de Membru al Air Moldova Club, toate Credit Milele acumulate vor fi automat anulate.