Femeile însarcinate

Femeile însarcinate pot fi acceptate la bord, cu prezentarea următoarelor documente:

  • După 28 săptămâni de sarcină (pâna în săptămâna 32 inclusiv) – este obligatoriu de a prezenta un certificat medical ştampilat şi semnat de către medic, în care va fi menţionată aptitudinea de a efectua zborul. Certificatul dat emis nu mai devreme de 72 ore înaintea zborului, trebuie prezentat la înregistrare la cursă.
  • Începind cu sfîrşitul săptămînii a 32-a şi pînă la sfîrşitul săptămînii a-35-a şi în cazurile complicaţiilor la sarcină, este obligatoriu de a prezenta un certificat medical ştampilat şi semnat de către medic, în care va fi menţionată aptitudinea de a efectua zborul. Deasemeanea, se va cere completarea formularului MEDIF de către medicul personal şi confirmat de medicul companiei.

Femeile însarcinate

Pot fi acceptate la bord numai femeile însărcinate cu perioada sarcenii de până la sfârşitul săptămânii a 35-a în cazul sarcinii unice fără complicaţii cu respectarea cererilor de mai sus şi femeile însărcinate cu perioada sarcinii de până la sfârşitul săptămânii a 32-a în cazul sarcinii multiple fără complicaţii cu respectarea condiţiilor de mai sus.

NOTĂ: MEDIF formularul trebuie să fie prezentat cu cel puţin 72 de ore înainte de data de plecare. Formularul poate fi obţinut de aici. Trebuie să fie trimise la adresa: medservice@airmoldova.md